2015

135 546,71 eiro

Atbalsts 55 ģimenēm.
Paldies Jums!

No 16. līdz 22. decembrim 147 stundu laikā Jūs, mūsu klausītāji, esat saziedojuši 135 546.71 eiro! Tas gada garumā būs atbalsts 55 Latvijas ģimenēm, kuras audzina bērnu ar īpašām vajadzībām. Paldies Jums!

- "Dod Pieci" komanda

Video

DodPieci 2015: Forum Cinemas

DodPieci 2015: Forum Cinemas

DodPieci 2015: DJ pēdējās vakariņas

DodPieci 2015: DJ pēdējās vakariņas

Ziņas

Pēc 7 gadiem īpašo bērnu vecākiem arvien trūkst atbalsta. Atskats uz otro «Dod pieci!» labdarības maratonu

Otrajā "Dod pieci!" labdarības maratonā 2015. gadā ziedojumi tika vākti ģimenēm, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām, lai tās spētu nodrošināt asistentu. Vairākus gadus pēc labdarības maratona secināms – situācija nedaudz uzlabojusies, bet īpašo bērnu vecākiem arvien trūkst atbalsta. Latvijas Radio ierakstu sērijā katru sestdienu atgriežas pagātnē, lai atskatītos uz katru no 9 aizvadītajiem "Dod pieci!" maratoniem un noskaidrotu, kādiem tematiem tie tika veltīti, kā tie pagāja, kur nonāca saziedotie līdzekļi un vai ir panāktas kādas izmaiņas.
14.10.2023.

Sešu gadu laikā «Dod pieci!» saziedoti 1,3 miljoni eiro

Šis būs jau septītais gads, kad labdarības maratona “Dod pieci!” dīdžeji īpašā stikla studijā pavadīs sešas diennaktis, lai pievērstu uzmanību sabiedrībā neērtām tēmām un veicinātu pārmaiņas. Sešu gadu laikā “Dod pieci!” kopumā saziedoti vairāk nekā 1,3 miljoni eiro, palīdzot ļoti daudziem cilvēkiem.
16.12.2020.

Pēc pērnā «Dod pieci!» ģimenes ar īpaši aprūpētajiem bērniem – pamanītas un labāk saprastas

Labdarības maratonā “Dod pieci!”, kurā šogad vāc ziedojumus vēža skarto rehabilitācijai, pērn vairāk nekā 135 tūkstoši eiro tika savākti, lai 47 ģimenes varētu algot asistentus saviem bērniem ar īpašajām vajadzībām. Turklāt līdzekļu pietiek, lai tos nodrošinātu arī nākamā gada pirmajos mēnešos. Bet pats galvenais – viņi ir pamanīti, mainījusies līdzcilvēku attieksme, ir lielāka izpratne par to, ko ģimenei nozīmē bērns ar īpašām vajadzībām.
15.12.2016.

«Dod pieci!» labdarības maratonā saziedotā nauda atvieglo māmiņas Ainas ikdienu

Pie Ainas Dundas un viņas septiņgadīgās meitiņas Karīnas Radio „pieci.lv” viesojās pirms pusgada, kad labdarības akcijas „Dod pieci!” laikā tikās ar ģimenēm, kurās aug bērns ar īpašām vajadzībām. Akcijā savāktie vairāk nekā 135 00 eiro 54 ģimenes ''noņēma no pauzes'', nodrošinot asistentu, kurš bērnu pieskata, kamēr vecāki iziet no mājas.
17.06.2016.

Infografika un video: Labdarības maratons «Dod pieci!» - 45 kvadrātmetri un uztura kokteiļi

Aizvadītā gada nogalē jau otro reizi Rīgā, Centrālās dzelzceļa stacijas laukumā pie tirdzniecības centra "Origo" notika Latvijas Radio organizētais labdarības maratons "Dod pieci!". Šogad labdarības maratona mērķis bija ģimenes, kurās aug bērns ar īpašām vajadzībām. Lai viņam nodrošinātu asistentu, aicinājam sabiedrību ziedot piecus eiro par vienu dziesmu, kuru atskaņoja Pieci.lv ēterā. Kopā izdevās saziedot vairāk nekā 135 000 eiro. Un joprojām ziedot.lv lapā iespējams atbalstīt šīs drosmīgās un stiprās ģimenes. 
19.01.2016.